Nieuwsblad 06/09/2014

VZW Overlanders.be – 06/09/2014

Zandhoven – Zandhoven is weer een bijzondere vzw rijker : Overlanders.be. Reis je graag individueel en met je eigen voertuig naar niet voor de hand liggende bestemmingen om je te verwonderen over natuur en cultuur, of voor het plezier van het reizen zelf ? Dan vind je bij Overlanders.be zeker je gading. De vzw is de ultieme bron in België & Nederland voor het plannen en voorbereiden van avontuurlijke reizen, voor het delen van nuttige ervaringen en kennis van op je reizen en voor het bouwen van avontuurlijke reisvoertuigen. Verantwoord individueel reizen over land aanmoedigen, is het doel.

Voor de 8e keer op rij organiseert vzw.Overlanders.be het Overlanderstreffen, een bijeenkomst voor avontuurlijke reizigers met als doel in een vriendschappelijke sfeer reiservaringen en ideeën te delen. Reis je met een 4×4 voertuig , omgebouwde vrachtwagen ,4×4 voertuig met daktent , camper , moto of fiets ? Doe je meer dan de traditionele toeristische bestemmingen aan? Laat je al graag een keer het asfalt achter je? Verkies je woestijnzand boven het strand? Een gravelpiste boven een skipiste? Een klaterende bergrivier boven een kanaal?

Kom dan van 12 tot 14 september langs op het Overlanders.be treffen om er oude en nieuwe vrienden te begroeten, de laatste reiservaringen uit te wisselen en de laatste aanpassingen aan je reiswagen te tonen. Of kom informatie verzamelen over toekomstige bestemmingen of ideeën op te doen voor de uitrusting van jouw ideale reismobiel. Droom weg bij de digireeksen van voorbije reizen en geniet van de enthousiaste plannen van andere reizigers.

Zie ook http://www.overlanders.be/treffen 

Carl Versteden   

Bron      

Geef een antwoord